Back to top

Pomponio Costruzioni Blog

La ce vârstă devin eligibil pentru Medicare?

La ce vârstă devin eligibil pentru Medicare?

Vârsta de eligibilitate pentru Medicare este de 65 de ani, în majoritatea circumstanțelor. Cu toate acestea, persoanele cu anumite afecțiuni medicale pot fi eligibile pentru acoperire la o vârstă mai mică.

Medicare este programul de asigurare de sănătate sponsorizat de guvern care include acoperirea spitalului și medical.

Majoritatea persoanelor cu acoperire Medicare sunt de 65 de ani sau mai mult. Cu toate acestea, potrivit Fundației Familiei Kaiser, Medicare acoperă în prezent aproximativ 9,1 milioane de persoane sub 65 de ani, mulți dintre ei având o dizabilitate sau o afecțiune medicală în curs de desfășurare. Aceasta reprezintă aproximativ 16% din populația Medicare.

Acest articol explică cum și când o persoană devine eligibilă pentru beneficiile Medicare, inclusiv considerente care se referă la vârsta și condițiile de sănătate.

Când se poate înscrie o persoană pentru Medicare?

O persoană ajunge de obicei la eligibilitate pentru Medicare la 65 de ani. Medicare a fost eligibil pentru persoanele în vârstă de 65 de ani și peste Statele Unite din 1965. Acesta este în același an acoperirea Medicare.

În timp, legislația a crescut acoperirea pentru cei cu anumite afecțiuni medicale care au avut încă nu a ajuns la vârsta de 65 de ani.

Biroul bugetar al Congresului (CBO) a studiat fezabilitatea și economiile potențiale ale costurilor pentru creșterea vârstei calificării Medicare de la 65 la 67 de ani. În 2013, CBO a emis un raport care a estimat că acest lucru va scădea deficitul bugetar federal cu 19 miliarde de dolari pe 7 ani.

Cu toate acestea, vârsta actuală de înscriere rămâne 65 de ani.

Pentru mai multe resurse care vă ajută să vă ghidați prin lumea complexă a asigurărilor medicale, vizitați Hub -ul nostru Medicare.

Alți factori de calificare pentru Medicare

Unii oameni se pot califica pentru acoperirea Medicare atunci când sunt mai mici decât 65. Aceasta include:

  • Persoanele cu anumite dizabilități
  • Persoanele cu boală renală în stadiu final (ESRD)
  • Persoanele cu scleroză laterală amiotrofică (ALS)

Următoarele secțiuni vor discuta despre ce înseamnă aceste condiții pentru acoperirea Medicare în mai multe Detalii Medicul va trebui să completeze formulare care să confirme că persoana are un handicap.

pot confirma un handicap la persoanele cu următoarele afecțiuni medicale:

  • Insuficiență cardiacă cronică
  • Boala hepatică
  • multiplă Scleroza
  • Boala celulelor secera

Persoanele cu aceste afecțiuni pot avea o perioadă de așteptare după ce medicul își confirmă dizabilitatea înainte de a putea primi beneficii Medicare Partea A. Ei ar trebui să -și întrebe biroul de securitate socială despre potencialex mod de utilizare momentul în care se pot califica pentru Medicare.

Majoritatea persoanelor care sunt deja înscrise pentru a colecta securitatea socială pentru dizabilitatea lor nu trebuie să plătească o primă pentru partea Medicare A.

ESRD

Când o persoană Necesită dializă sau se califică pentru un transplant de rinichi, înseamnă de obicei că au ESRD.

O persoană cu ESRD poate primi de obicei beneficii Medicare la aproximativ 3 luni după ce a fost supusă dializei la o unitate de asistență medicală sau aproape imediat dacă se califică pentru dializă la domiciliu.

O persoană cu ESRD nu trebuie să plătească primele din partea A atunci când se califică pentru Medicare. Medicare Partea A acoperă tratamentele care necesită o ședere la spital (cum ar fi operația), o ședere la o unitate de asistență medicală calificată sau ospiciu și asistență medicală la domiciliu.

Aflați mai multe despre boala renală cronică aici.

ALS

Dacă o persoană are ALS, se va califica pentru Medicare Partea A fără a fi nevoiți să plătească prime. De asemenea, de obicei se vor califica fără o perioadă de așteptare pentru a primi beneficii Medicare.

Citește mai multe despre ALS aici.

ce -i spune când un soț calificat este mai tânăr?

O persoană este eligibilă pentru Medicare Partea A dacă ea sau soțul lor au plătit impozite Medicare pentru cel puțin 40 de sferturi de muncă.

Acest lucru ar putea deveni mai dificil atunci când un adult mai în vârstă cu un soț mai tânăr nu a lucrat 40 de sferturi, dar soțul lor a făcut -o.

Dacă un soț mai tânăr a lucrat pentru 40 de sferturi, își pot califica partenerul pentru acoperirea Medicare odată ce împlinește 62 de ani, iar soțul mai în vârstă, care nu lucrează, împlinește 65 de ani.

Dacă o persoană are vârsta de 65 de ani, nu a plătit impozite Medicare pentru 40 de sferturi și are un soț sub vârsta de 62 de ani, este posibil să fie nevoiți să plătească pentru Medicare Partea A A beneficiilor până la calificarea lor Soțul are vârsta de 62 de ani.

Pregătirea pe măsură ce vârsta de eligibilitate se apropie

Dacă o persoană primește deja beneficii de la Administrația de securitate socială, administrația le va înscrie automat în piesele Medicare A și B.

Persoana va primi un pachet „Bine ați venit la Medicare” cu 3 luni înainte de 65 de ani de naștere, cu instrucțiuni despre cum să vă înscrieți.

O persoană nu trebuie să fie retrasă pentru a primi Medicare. Dacă o persoană nu primește în prezent prestații de securitate socială, poate solicita beneficii Medicare cu 3 luni înainte de 65 de ani de naștere.

De exemplu, dacă o persoană împlinește vârsta de 65 de ani în aprilie, poate solicita beneficii Medicare în ianuarie a aceluiași an.

Solicitarea beneficiilor Medicare cât mai devreme poate ajuta biroul de securitate socială să proceseze documentele la timp pentru 65 de ani de naștere a persoanei.

Persoanele care se aplică prea târziu se pot confrunta cu o primă cu 10% mai mare decât cea a celor care se aplică la timp. Această primă s -ar aplica pentru dublu momentul în care o persoană a fost eligibilă, dar nu s -a aplicat.

O persoană poate solicita Medicare în luna de naștere sau până la 3 luni de la luna de naștere, fără a fi nevoie să plătească penalități pentru acoperirea Medicare.

Cu toate acestea, beneficiile lor nu vor începe până când Centrele pentru Servicii Medicare și Medicaid vor prelucra cererea lor.

Rezumat

O persoană se poate califica pentru beneficii Medicare atunci când atinge vârsta de 65 de ani. Costul acestor beneficii depinde dacă ei sau soțul lor au lucrat sau nu cel puțin 40 de sferturi și au plătit impozite Medicare.

Cei cu dizabilități, ESRD sau ALS se pot califica pentru beneficii Medicare înainte de această vârstă.

Informațiile de pe acest site vă pot ajuta să luați decizii personale cu privire la asigurare, dar nu este destinat să ofere sfaturi cu privire la achiziționarea sau utilizarea oricăror produse de asigurare sau de asigurare. Healthline Media nu tranzacționează în niciun fel activitatea de asigurare și nu este autorizată ca companie de asigurări sau producător în nicio jurisdicție din SUA. Healthline Media nu recomandă și nu susține niciun terț care poate tranzacționa activitatea de asigurare.

  • Sănătate publică
  • Medicare / Medicaid / Schip
  • Seniori / Îmbătrânire